Ленко Ленков

Програмен директор, „Гражданско общество и демократични институции"

Page image

Ленко Ленков се присъедини към Фондация „Америка за България“ пре септември 2009 година. Преди това за кратко той работи в Държавната агенция за българите в чужбина, преди да стане част от екипа на фондация „Свободна и демократична България”, където натрупва значителен опит и експертност в разработване и управление на проекти в областите на гражданското общество, журналистика, права на човека, закрила на детето, детско и младежко развитие.

Ленко е магистър по история на Софийския университет „Св. Климен Охридски” с интерес към българската и европейска история между двете световни войни.

Новини

15 български директори продължават във втория етап на „Академия за училищни лидери“ с десетдневен семинар в Банк Стрийт Колидж в Ню Йорк

Photo

27 български директори на държавни и общински училища преминаха през едноседмичен семинар за професионално развитие с водещи специалисти от САЩ. Семинарът е първият етап от обучение за училищно лидерство и нови педагогики и се проведе в България през месец април със специалисти от Банк Стрийт Колидж в Ню Йорк.

Прочетете повече